Antiek en op maat gemaakte meubels

Wolters Antiek Sinds 1887

Wie heeft er niet een meubelstuk uit het ouderlijk huis? Of misschien wel van bij de grootouders? Een teken dat Antiek tijdloos is en goed te combineren met nieuwere interieur stijlen. Zo schrijft elk meubelstuk haar verhaal in een familie en de aanschaf kan gezien worden als een investering in uw familie.

Hoe dan ook, smaken veranderen, men gaat groter of kleiner wonen, mensen vertrekken en er zijn meubels nodig of er blijven meubels over; bij Antiekhallen Wolters kunt u terecht voor exclusieve antieke meubels en woonaccessoires.

Maar ook als u iets te koop heeft aan te bieden kunt u bij ons terecht. Email ons.

Vier Generates Knowhow

A. Wolters & Zonen

Rond 1887 trok overgrootvader Wolters met paard en wagen rond en begon een handel in het restaureren, opkopen en verkopen van meubels. Kort na 1900 opende hij zijn eerste winkel in Maastricht en Wolters Meubels en Antiek was een feit. Het was echter zijn zoon die de naam Wolters een begrip maakte in de internationale antiekwereld en in 1965, nadat de winkel op de Hertogsingel te klein werd, opende hij de Antiekhallen. 

Zijn zoon zette zijn werk voort en nu is Etienne Wolters, die de zaak in 1996 op zijn beurt van zijn vader overnam, de vierde generatie Wolters die er voor zorgt dat ook in de 21e eeuw menig liefhebber en verzamelaar hun weg weten te vinden naar Maastricht.

Een duurzame relatie met de klant is van het grootste belang en daarom koopt u bij Antiekhallen Wolters meubels voor reële, eerlijke prijzen (inclusief levenslange garantie en inruilmogelijkheden).

Antiekhallen Wolters bevindt zich aan de Cannerweg 111 in Maastricht sinds 1965, met 2800m2 antiek, woonaccessoires en tapijten. Meubels worden wereldwijd geïmporteerd en geëxporteerd en bestellingen binnen Europa worden gedaan door de eigen leveringsdienst. Intercontinentale leveringen kunnen ook geregeld worden. 

Verkoop antiek Maastricht

Aan- en Verkoop Antiek

Door de jaren heen hebben we een internationaal netwerk opgebouwd onder handelaren, maar onze meubels komen ook van particulieren. Bent u op zoek naar een bepaald meubelstuk uit een bepaalde periode, laat het ons weten.

Heeft u iets te koop aan te bieden? Email ons met foto’s van het aan te bieden stuk.

Meubelrestauratie Maastricht

Meubelrestauratie

Meubels zijn gebruiksvoorwerpen die na verloop van tijd slijtage gaan vertonen. Dit kan een meubelstuk karakter geven, maar helaas is dat niet altijd het geval. Onze restaurateurs kunnen uw versleten of kapotte meubels nieuw leven inblazen waardoor u kunt blijven genieten van een stuk dat misschien van grote emotionele waarde voor u is.

 

Maatwerk meubels Maastricht

Maatwerk meubels

Antiekhallen Wolters biedt daarnaast ook de mogelijkheid uw eigen ideeën of ontwerp vorm te geven in een op maat gemaakt eigentijds of klassiek meubelstuk dat perfect aansluit bij uw interieur.

Hout wordt zoveel mogelijk hergebruikt in bijvoorbeeld onze prachtige eikenhouten tafels, maar ook voor andere meubels.

Voor restauraties en/of interieur projecten neem contact met ons op, of kom eens langs.