Antiek en meubels op maat in Maastricht

Geef uw interieur een eigen karakter met antieke meubels en maak het compleet met op maat gemaakte meubelstukken zoals tafels en keukens van Antiekhallen Wolters. In onze werkplaats worden bestaande antieke meubels gerestaureerd en/of aangepast aan de behoeften van deze tijd, maar ook kunnen er projecten van uw eigen hand gerealiseerd worden. Heeft u een idee? Kom eens langs en bespreek het met ons.

De collectie

Onze showroom van 2800mstaat vol met een continu veranderend en altijd verassend aanbod aan antieke meubels, variërend van 16e eeuw tot vroeg 20e eeuw. U kunt bij ons ook terecht voor Perzische en Oosterse tapijten (voorzien van certificaat van echtheid) en andere woonaccessoires. Bent u op zoek naar een bepaald meubelstuk uit een bepaalde periode, laat het ons weten. Door de jaren heen hebben we een internationaal netwerk opgebouwd onder handelaren, maar onze meubels komen ook van particulieren.

Heeft u iets te koop aan te bieden? Email ons met foto’s van het aan te bieden stuk.

Decoratieve objecten en andere woonaccessoires

In de showroom van Antiekhallen Wolters vind u een ruime selectie aan sfeervolle en decoratieve objecten en andere woonaccessoires. De collectie wisselt regelmatig en bestaat onder meer uit:

  • Antieke- en Italiaanse designlampen
  • Kleingoed zoals koper en porselein
  • Prachtige tuindecoraties, van beelden tot Paleisfonteinen
  • Meubelbeslag, zoals scharnieren en sleutelplaten
  • Boenwas en andere onderhoudsproducten

Stoffen en stoffering

Uitgekeken op u meubels? Versleten? Laat u meubels opnieuw stofferen en geef u interieur een nieuwe look. Onze ruime selectie stoffen bestaat uit textiel van bekende firma’s uit onder meer Londen, Parijs en New York.

U vind bij ons stoffen van o.a.:

  • Linwood
  • Robert Allen
  • Silvera
  • Stroheim

Meubelrestauratie en maatwerk

Meubels zijn gebruiksvoorwerpen die na verloop van tijd slijtage gaan vertonen. Dit kan een meubelstuk karakter geven, maar helaas is dat niet altijd het geval. Onze restaurateurs kunnen uw versleten of kapotte meubels nieuw leven inblazen waardoor u kunt blijven genieten van een stuk dat misschien van grote emotionele waarde voor u is.

Antiekhallen Wolters biedt daarnaast ook de mogelijkheid uw eigen ideeën of ontwerp vorm te geven in een op maat gemaakt eigentijds of klassiek meubelstuk dat perfect aansluit bij uw interieur.

Hout wordt zoveel mogelijk hergebruikt in bijvoorbeeld onze prachtige eikenhouten tafels, maar ook voor andere meubels.

Voor restauraties en/of interieur projecten neem contact met ons op, of kom eens langs.